Çay Fırlattı - Fani Dunya 帖子 Facebook / Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı.

Çay Fırlattı - Fani Dunya 帖子 Facebook / Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı.. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: Dubai'de yapay yağmur üretildi, drone ile sağanak yağdırıldı hava sıcaklıklarının 50 dereceye kadar çıktığı dubai'de dronelar ile yapay yağmur yağdırıldı.; Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Köprüdeki askerleri silah bırakmaya ikna eden albay. Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris 'e geçmişti.

Akp'li cumhurbaşkanı'nın orman yangınından etkilenen vatandaşlara çay fırlatmasına yönelik eleştiriler sürüyor. Almanya'da çalışmalara yardım etmiş gibi görünmek i̇çin kendini çamura bulayan muhabir kovuldu. 'aşı zorunluluğu olan salonlarda konser vermeyeceğim' Soyadı 'erdoğan' olmayan bir kişi, vatandaşların üzerine çay fırlattı. Sel mağdurlarına almanya 400 milyon euro, erdoğan çay dağıttı selin vurduğu almanya'da hükumet, 'vergiler bunun için ödeniyor' diyerek halka ilk etapta 400 milyon euro acil yardım dağıtılacağını açıkladı.

Kkra8eqbigotzm
Kkra8eqbigotzm from pbs.twimg.com
Erdoğan'ın çay fırlatmasına videolu gönderme: Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın vatandaşların üzerine çay fırlatmasını göndermeli bir video ile eleştiren vatandaş. Dubai'de yapay yağmur üretildi, drone ile sağanak yağdırıldı hava sıcaklıklarının 50 dereceye kadar çıktığı dubai'de dronelar ile yapay yağmur yağdırıldı.; Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, orman yangınlarıyla mücadelesi: Mercedes kararını verdi, 40 milyar dolar ayırdı alman. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.; Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris 'e geçmişti. Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı.

Akp'li cumhurbaşkanı'nın orman yangınından etkilenen vatandaşlara çay fırlatmasına yönelik eleştiriler sürüyor.

Erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak üzere geldiği güneysu ilçesinde konuştu. 01 ağustos 2021 pazar 09:12 Türkiye coronavirüs vakalarındaki önlenemez artış nedeniyle, 28 nisan saat 19.00'dan itibaren, 17 mayıs saat 05.00'e kadar sürecek 17 günlük bir tam kapanma sürecine girdi. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı. Konuşmanın ardından çay üreticisi rizelilere çay paketi fırlatan erdoğan'ı dinleyen sevenleri, bu paketleri havada kapmaya çalıştı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, orman yangınlarıyla mücadelesi: En azından bez torbalar çevre dostuymuş. Erzurum'da suriyeliler pazarcılara saldırdı akp'li şahıs: Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.; Köprüdeki askerleri silah bırakmaya ikna eden albay. Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris'e geçmişti.

Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Manisa'da çay ocağı işleten ufuk üçkan isimli bir esnaf, ben 21 yıldan beri kahveciyim, bana bir tek destek yok. Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı. Erdoğan'ın çay fırlatmasına videolu gönderme: Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı.

Erdogan Halka Yine Cay Atti Sosyal Mesafe Hice Sayildi Son Dakika Haberleri
Erdogan Halka Yine Cay Atti Sosyal Mesafe Hice Sayildi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Sel mağdurlarına almanya 400 milyon euro, erdoğan çay dağıttı selin vurduğu almanya'da hükumet, 'vergiler bunun için ödeniyor' diyerek halka ilk etapta 400 milyon euro acil yardım dağıtılacağını açıkladı. Marmaris yanarken tayyip erdoğan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris'e geçmişti. Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı incelemelerin ardından. Erzurum'da suriyeliler pazarcılara saldırdı akp'li şahıs: Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı.

Marmaris yanarken tayyip erdoğan vatandaşlara çay fırlattı.

#çay fırlattı #şehinşah çay #şehinşah rap sanatçısı şehinşah konserinde izleyicilerine çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın vatandaşların üzerine çay fırlatmasını göndermeli bir video ile eleştiren vatandaş. Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı. Sorusuna böyle cevap vermişti akp'li bir vatandaşın yüz kızartıcı u dönüşü akp genel başkanı, rize'de sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. Yangında hava araçlarının yanında 80 arazöz, 35 tanker, 31 iş makinesi, 176 hizmet aracı, 1400 personel görev yapmaktadır. Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı. Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı. Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris'e geçmişti. Akp'li cumhurbaşkanı'nın orman yangınından etkilenen vatandaşlara çay fırlatmasına yönelik eleştiriler sürüyor. ''fransa'dan almanya'dan bakınca türkiye süper güç'' Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı burada cuma namazını kılan erdoğan afette zarar gören acılı vatandaşlara konuşma yaparak bölgede mini bir miting yaptı. En azından bez torbalar çevre dostuymuş. Erdoğan, afet bölgesi marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı.

01 ağustos 2021 pazar 09:12 Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Erdoğan yangın bölgesinde vatandaşa çay fırlattı! Yangında hava araçlarının yanında 80 arazöz, 35 tanker, 31 iş makinesi, 176 hizmet aracı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

Korona Kurallari Dikkate Alinmadi Erdogan Giresun Da Kalabaliga Cay Paketi Firlatti Tr724
Korona Kurallari Dikkate Alinmadi Erdogan Giresun Da Kalabaliga Cay Paketi Firlatti Tr724 from www.tr724.com
Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris'e geçmişti. Yangında hava araçlarının yanında 80 arazöz, 35 tanker, 31 iş makinesi, 176 hizmet aracı. Erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak üzere geldiği güneysu ilçesinde konuştu. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile. Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı. Sorusuna böyle cevap vermişti akp'li bir vatandaşın yüz kızartıcı u dönüşü akp genel başkanı, rize'de sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı.

Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.;

Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. 01 ağustos 2021 pazar 09:12 Üçkan, çay kazanını dükkanın önüne attı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: Mercedes kararını verdi, 40 milyar dolar ayırdı alman. En azından bez torbalar çevre dostuymuş. Akp'li cumhurbaşkanı'nın orman yangınından etkilenen vatandaşlara çay fırlatmasına yönelik eleştiriler sürüyor. Yoldan geçenlerin üzerine çay fırlattı. Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı. Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı incelemelerin ardından. 'dünya lideri' çay verdi, kıskanan ülke euro: Erdoğan yangın bölgesinde vatandaşa çay fırlattı! Dün yangın alanlarını havadan inceleyen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, akşam saatlerinde marmaris 'e geçmişti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook